Podczas Festiwalu wyselekcjonowane restauracje w całym kraju przygotowują specjalne, trzydaniowe menu w obniżonych cenach. To nie tylko okazja do spróbowania dań najwyższej jakości, ale również wsparcie dla polskiej gastronomii i szansa na kulinarne eksperymenty.
Atrakcyjny konkurs
W tej edycji Festiwal świętuje dekadę swojego istnienia. Z tej okazji przygotowano specjalny konkurs, w którym można wygrać m.in. 10 lat festiwalowych doświadczeń w prezencie (dwa wydarzenia rocznie!). Na zwycięzców czeka także wyjazd na czeską edycję RestaurantWeek, a co tydzień wyróżniane będzie najlepsze zgłoszenie, nagradzane podwójnym zaproszeniem na trwający Festiwal. Aby wziąć udział w konkursie wystarczy podzielić się swoimi wspomnieniami na social mediach, oznaczając post #BornToBeFoodie oraz @RWP.
Nie tylko kolacje
Nowością podczas Festiwalu jest BreakfastWeek, czyli festiwalowe śniadania w najlepszych restauracjach w Polsce. To okazja, by rozpocząć dzień od wyjątkowego posiłku w klimatycznych miejscach.
W Festiwalu wzięło udział już ponad 2 miliony gości, setki restauracji i tysiące wyjątkowych doznań kulinarnych. W wiosennej edycji można brać udział aż do 17 kwietnia.
AL
Zobacz również

Na wielkanocnym stole - konkurs

Kulinarna Kamienica w sercu Poznania

Przekąski karnawałowe 2025 - konkurs
