Kulinarne podróże z Babilądem. Warsztaty gotowania
Kuchnia śródziemnomorska
Lubisz gotować albo dopiero chciałabyś lub chciałbyś zacząć a nie wiesz jak się do tego zabrać? Szukasz nowych inspiracji w kuchni? A może po prostu lubisz smakować różnych potraw, jesteś ciekawy/ ciekawa świata i przypadkiem masz wolne niedzielne przedpołudnie? Jeśli odpowiedziałeś twierdzącą na którekolwiek z tych pytań organizatorzy zapraszają Cię w dwie niedziele lipca na warsztaty gotowania z cyklu Kulinarne podróże z Babilądem.
Warsztaty poprowadzi Jacek Kłuszka. Absolwent Wyższej Szkołę Gastronomii i Hotelarstwa. Od wielu lat gotuje i szefuje w najlepszych restauracjach w Polsce i za granicą, w tym m.in. w pięciogwiazdkowej restauracji Hotelu Europejskiego w Warszawie, na gigantycznym statku turystycznym na dwa tysiące pasażerów, w Fidelio w Poznaniu oraz we Włoszech i Anglii. Pasjonat włoskiej kuchni. Obecnie otwiera kolejna restaurację i hotel pod Warszawą. Miał propozycje pracy w Kazachstanie ale został bo serce go zatrzymało...
Zobacz www.babilad.pl