Powiększ tekst

Kulinarne podróże z Babilądem. Warsztaty gotowania

27.07.2008
11:00
Taras klubu Dragon, ul. Zamkowa 3, Poznań
Wstęp wolny
Opis

Kuchnia śródziemnomorska

Lubisz gotować albo dopiero chciałabyś lub chciałbyś zacząć a nie wiesz jak się do tego zabrać? Szukasz nowych inspiracji w kuchni? A może po prostu lubisz smakować różnych potraw, jesteś ciekawy/ ciekawa świata i przypadkiem masz wolne niedzielne przedpołudnie?  Jeśli odpowiedziałeś twierdzącą na którekolwiek z tych pytań organizatorzy zapraszają Cię w dwie niedziele lipca na warsztaty gotowania z cyklu Kulinarne podróże z Babilądem.

Warsztaty poprowadzi Jacek Kłuszka. Absolwent Wyższej Szkołę Gastronomii i Hotelarstwa. Od wielu lat gotuje i szefuje w najlepszych restauracjach w Polsce i za granicą, w tym m.in. w pięciogwiazdkowej restauracji Hotelu Europejskiego w Warszawie, na gigantycznym statku turystycznym na dwa tysiące pasażerów, w Fidelio w Poznaniu oraz we Włoszech i Anglii. Pasjonat włoskiej kuchni. Obecnie otwiera kolejna restaurację i hotel pod Warszawą. Miał propozycje pracy w Kazachstanie ale został bo serce go zatrzymało... 

Zobacz www.babilad.pl

Drukuj tekst
Pokaż kod QR