7.Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY
Tegoroczny program wydarzeń obfituje w spotkania ze znanymi wędkarzami - wśród nich zobaczymy Roberta Taszarka, Jacka Kolendowicza, Jarosława Płochockiego, Mariusza Ciacha, Leszka Ruteckiego oraz Andrzeja Bartczaka.
Wydarzeniem specjalnym będzie panel dyskusyjny Word Carp Classic 2006, podczas którego mistrzowskie drużyny opowiedzą o wędkarskie na najwyższym, światowym poziomie.
16.02.
g.12:00
Uroczyste otwarcie targów NA RYBY
g.13.00
Casting - czyli multiplikatory, kije i ich możliwości
- spotkanie z Robertem Taszarkiem, trenerem kadry narodowej spinningistów i redakcją Multiplikator.pl
17.02.
g.10.00
Film "Fishing Impossible - egzotyczna wyprawa wędkarska na Islandię"
- magazyn "Wędkarstwo Moje Hobby"
g.11.00
Z multiplikatorem na Ty - spotkanie z Robertem Taszarkiem, trenerem kadry narodowej spinningistów i redakcją Multiplikator.pl
KONKURS NIESPODZIANKA Z MULTIPLIKATOROWYMI NAGRODAMI!
g.12.00
Wyprawy Wędkarskiego Świata
- spotkanie z redakcją magazynu"Wędkarski Świat"
g.13.00
Połów szczupaków metodą jerkową - Remigiusz Kinas, Maciej Rogowiecki
Panel dyskusyjny World Carp Classic 2006 - spotkanie z mistrzami wędkarstwa karpiowego: Jarosławem Płochockim, Mariuszem Ciachem oraz Leszkiem Ruteckim i Andrzejem Bartczakiem.
Prowadzenie - Przemysław Mroczek, przedstawiciel organizatora World Carp Classic na Polskę.
g.15.00
Film Operacja "Sam Sum" - wyprawa do Hiszpanii na wielkie sumy z legendarnej rzeki Ebro - magazyn "Wędkarstwo Moje Hobby"
Niedziela, 18.02
g.12.00
Scena w pawilonie 7
Aukcja sprzętu wędkarskiego podarowanego przez firmy zrzeszone w Stowarzyszeniu Polskich Producentów i Importerów Sprzętu Wędkarskiego. Dochód z aukcji zostanie przeznaczony na rzecz zarybiania rzek.
g.12.00
Film "King of the jerkbait - fachowy instruktaż do metody jerkowej w wykonaniu Piotra Piskorskiego z firmy Salmo"
- magazyn " Wędkarstwo Moje Hobby"
g.13.00
Morskie wyprawy Wędkarskiego Świata
- spotkanie z redakcją magazynu "Wędkarski Świat"
g.14.00
Wyprawy na łowiska marzeń. Przegląd najlepszych łowisk Szwecji i Norwegii, a także Kanady i Alaski. Prowadzą Maciej Rogowiecki z Eventur Fishing oraz gość specjalny - Jacek Kolendowicz z "Wędkarskiego Świata"
g.15.00
Film "Ryby z głębin - relacja z łowienia na Lofotach plus ciekawa narracja i instruktaż mistrza - Andrzeja Zduna"
- magazyn " Wędkarstwo Moje Hobby"
WYSTAWY
Akcje wędkarskie w obiektywie - galeria fotografii Jerkbait.pl
Wystawa prac plastycznych dzieci z poznańskich szkół podstawowych, nagrodzonych w konkursie WAKACJE Z WĘDKĄ.
POKAZY
Sobota i niedz.,
antresola
w paw. 7
Pokaz rzutów multiplikatorem
DLA DZIECI
Sobota i niedz.
od godz. 11.00,
scena
Zabawy i konkursy wędkarskie dla dzieci (z nagrodami), prowadzą "Kogata" i Wojciech Werniccy
Zobacz naryby.mtp.pl/