Targi Smaki Regionów 2019
Targi Smaki Regionów to wyjątkowe wydarzenie, podczas którego prezentowane są kulinarne rarytasy z niemalże każdego zakątka naszego kraju - gzik i oscypki, kaszanka po kaszubsku i krupniok śląski, miody z rejonu Dolnej Wisły i miód drahimski.
Do tego chrupiące pieczywo, aromatyczne wędliny, smażone na piecu powidła, przetwory warzywne i owocowe, grzyby w zalewie, wyśmienite nalewki przyrządzane zgodnie z recepturami przekazywanymi z pokolenia na pokolenia, domowe cista i ciasteczka. Takich smakołyków nie znajdziesz w supermarketach! To prawdziwa uczta dla koneserów!
Wydarzenie jest kierowane do wszystkich osób, które odżywiają się zdrowo i cenią produkty od lokalnych dostawców. Na targach SMAKI REGIONÓW znajdziesz ekologiczną, certyfikowaną żywość z całej Polski. To doskonała okazja do poznania wszystkich regionalnych potraw i produktów, stanowiących dziedzictwo kulinarne, które są przygotowywane według dawnych receptur i filozofii slow.
Wstęp wolny.
Zobacz www.smaki-regionow.pl